Belföld

Négy kislányát erőszakolta a borsodi apa

Bíróság elé állítanak egy férfit csütörtökön, akit azzal vádolnak, hogy molesztálta, megerőszakolta több gyermekét. Az ügyben csütörtökön tarja első tárgyalását a Miskolci Törvényszék. Az apának egyebek mellett

nevelése alatt álló, tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére, erőszakkal elkövetett erőszakos közösülés bűntette miatt kell felelnie. De nem ő az egyetlen ember a vádlottak padján. Párjának, a gyermekek anyjának is felelnie kell, a vád szerint ugyanis ő mindenről tudott.

Az érintettek házastársak, a férfi 2007-ében szabadult a börtönből. Miután kiengedték, hazaköltözött a családjához. Attól kezdve együtt nevelték hét közös gyermeküket. Az vádiratban az áll, hogy

2009-től 2012. májusig a vádlott 4 lányát – akik nem töltötték be a 12. életévüket – rendszeresen, hetente több alkalommal úgy kényszerítette közösülésre, illetőleg fajtalanság eltűrésére, hogy amíg egyik lányát behívta a szobájába, addig a II. r. vádlott a többi gyermekkel más helyiségben tartózkodott vagy elment velük sétálni.

Az anyához tehát nem tudtak fordulni a gyerekek, a történtekről úgy szerzett tudomást a hatóság, hogy az egyik lány teherbe esett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik