Belföld

S. Mihály: Na jó, elmondom, őt is én öltem meg

Huszár Krisztina
Huszár Krisztina

bűnügyes. 2017. 05. 17. 10:37

A kiskunhalasi férfi először azt is tagadta, hogy egyáltalán ismerte a nőt akit 2012-ben megölt, de amikor a rendőrök ezt bizonyítékokkal megcáfolták, mégis beszélni kezdett. “Na jó,elmondom, őt is én öltem meg” – így kezdte vallomását.  Indokként annyit tett hozzá, hogy idegesítette az asszony, mert folyton pletykált. Előre eltervezte a gyilkosságot.

Tudta, hogy a nő aznap zárásig a kocsmában marad, ezért a bokrok közé bújva várt rá. A gyilkos eszközt, a kalapácsot már előre odakészítette. Azt állítja, ugyanezzel a szerszámmal verte halálra egy évvel korábban a barátját.

Elmondta: k ezeire kesztyűt húzott, cipőjére pedig rongydarabokat kötözött, hogy ne hagyjon azonosítható lábnyomot. A nő után osont, és hátulról támadt rá. Miután megölte, az áldozat biciklijét elrejtette, a holttestet lehúzta az útról és hazavitte a borát. Utóbbi kijelentése azért fontos, mert a kocsmárosnőn kívül csak ő tudhatta, hogy a nőnél volt egy palack  – írja a Zsaru magazin.

A férfi arról nem beszélt, mégis milyen pletykák miatt haragudott ismerősére.

Hogy a S. Mihálynak már két brutális bűncselekmény elkövetéséért kell felelnie, kedden számoltunk be. Eszerint a 2012-es haláleset aktáját azután porolták le, hogy a gyanúsított rendőrkézre került, a nő holttestére ugyanis nem messze a férfi  otthonától bukkantak rá, a kiskunhalasi Rekettye-pusztában. A haláleset kapcsán akkor nem indult büntetőeljárás, mivel a szakértő azt állapította meg, hogy az asszony közlekedési baleset áldozata lett.

A másik brutális gyilkosság még 2011-ben történt. Ennek részleteiről korábban már beszámoltunk. Eszerint a férfi azután bukott le, hogy megtalálták az áldozat csontjait tavaly nyáron, vagyis öt évvel a bűncselekmény elkövetése után. A meggyilkolt férfi eltűnését egyébként 2012 júniusában jelentette egyik rokona. A maradványokra Kiskunhalason, a Keceli út környékén bukkantak rá, egy erdős területen. A kirendelt szakértő megállapította: az eltűnt férfi csontjai kerültek elő.

police.hu

A beszerzett adatok, bizonyítékok alapján a rendőrség tavaly június végén büntetőeljárást indított, mert felmerült a gyanú, hogy az elhunytat egyik ismerőse ölte meg. Ez be is bizonyosodott: az 59 éves férfi tanyáján – a vallomása alapján – az áldozat további maradványaira bukkantak.

A rendőrség tavaly nyáron arról tájékoztatott, hogy az érintettek a gyanúsított tanyáján vesztek össze 2011 őszén. A vita odáig fajult, hogy a házigazda bántalmazta ismerősét, aki életét vesztette. Holttestét elásta az udvarán, ám 2015 őszén kihantolta és a maradványok egy részét elrejtette a közeli erdőben. A csontváz hiányzó részeit tetemkereső kutya segítségével találták meg.

A rendőrök a nyomozást a napokban befejezték és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldik az illetékes ügyészségnek.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

WASHINGTON, DC - JULY 24:  U.S. President Donald Trump waves as walks to Marine One while departing from the White House on July 24, 2017 in Washington, DC. President Trump is traveling to Beaver, West Virginia where is will speak to Boy Scouts at the at the 2017 National Scout Jamboree.  (Photo by Mark Wilson/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.