Belföld

S. Mihály: Na jó, elmondom, őt is én öltem meg

Huszár Krisztina
Huszár Krisztina

bűnügyes. 2017. 05. 17. 10:37

A kiskunhalasi férfi először azt is tagadta, hogy egyáltalán ismerte a nőt akit 2012-ben megölt, de amikor a rendőrök ezt bizonyítékokkal megcáfolták, mégis beszélni kezdett. “Na jó,elmondom, őt is én öltem meg” – így kezdte vallomását.  Indokként annyit tett hozzá, hogy idegesítette az asszony, mert folyton pletykált. Előre eltervezte a gyilkosságot.

Tudta, hogy a nő aznap zárásig a kocsmában marad, ezért a bokrok közé bújva várt rá. A gyilkos eszközt, a kalapácsot már előre odakészítette. Azt állítja, ugyanezzel a szerszámmal verte halálra egy évvel korábban a barátját.

Elmondta: k ezeire kesztyűt húzott, cipőjére pedig rongydarabokat kötözött, hogy ne hagyjon azonosítható lábnyomot. A nő után osont, és hátulról támadt rá. Miután megölte, az áldozat biciklijét elrejtette, a holttestet lehúzta az útról és hazavitte a borát. Utóbbi kijelentése azért fontos, mert a kocsmárosnőn kívül csak ő tudhatta, hogy a nőnél volt egy palack  – írja a Zsaru magazin.

A férfi arról nem beszélt, mégis milyen pletykák miatt haragudott ismerősére.

Hogy a S. Mihálynak már két brutális bűncselekmény elkövetéséért kell felelnie, kedden számoltunk be. Eszerint a 2012-es haláleset aktáját azután porolták le, hogy a gyanúsított rendőrkézre került, a nő holttestére ugyanis nem messze a férfi  otthonától bukkantak rá, a kiskunhalasi Rekettye-pusztában. A haláleset kapcsán akkor nem indult büntetőeljárás, mivel a szakértő azt állapította meg, hogy az asszony közlekedési baleset áldozata lett.

A másik brutális gyilkosság még 2011-ben történt. Ennek részleteiről korábban már beszámoltunk. Eszerint a férfi azután bukott le, hogy megtalálták az áldozat csontjait tavaly nyáron, vagyis öt évvel a bűncselekmény elkövetése után. A meggyilkolt férfi eltűnését egyébként 2012 júniusában jelentette egyik rokona. A maradványokra Kiskunhalason, a Keceli út környékén bukkantak rá, egy erdős területen. A kirendelt szakértő megállapította: az eltűnt férfi csontjai kerültek elő.

police.hu

A beszerzett adatok, bizonyítékok alapján a rendőrség tavaly június végén büntetőeljárást indított, mert felmerült a gyanú, hogy az elhunytat egyik ismerőse ölte meg. Ez be is bizonyosodott: az 59 éves férfi tanyáján – a vallomása alapján – az áldozat további maradványaira bukkantak.

A rendőrség tavaly nyáron arról tájékoztatott, hogy az érintettek a gyanúsított tanyáján vesztek össze 2011 őszén. A vita odáig fajult, hogy a házigazda bántalmazta ismerősét, aki életét vesztette. Holttestét elásta az udvarán, ám 2015 őszén kihantolta és a maradványok egy részét elrejtette a közeli erdőben. A csontváz hiányzó részeit tetemkereső kutya segítségével találták meg.

A rendőrök a nyomozást a napokban befejezték és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldik az illetékes ügyészségnek.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

German Chancellor and CDU party leader Angela Merkel (C) addresses supporters after exit poll results were broadcasted on public television at an election night event at the party's headquarters in Berlin during the general election on September 24, 2017.
Germany voted in a general election expected to hand Chancellor Angela Merkel a fourth term, while the hard-right Alternative for Germany (AfD) party is predicted to win its first seats in the national parliament. / AFP PHOTO / Odd ANDERSEN
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.