Belföld

Tömegszerencsétlenség, kettős tragédia – heten haltak meg az utakon a hétvégén

Hat halálos kimenetelű baleset történt a hétvégén a hazai utakon az Országos Rendőr-főkapitányság összesítése szerint. Hét ember vesztette életét, 142-en pedig megsérültek: 40-en súlyosan, 102-en pedig könnyebben.

Hévízgyörkön vasárnap hajnalban kettős tragédia történt: egy autó villanyoszlopnak ütközött, a két utast már nem tudták megmenteni.

MTI Fotó: Lakatos Péter

Ugyancsak a órákban egy motoros ütközött össze egy kocsival a 24-es számú főúton, Parádsasvárnál. A kétkerekűn utazó férfi életét vesztette.

Délután az M0-son tömegszerencsétlenség történt:  Egy turistákat szállító szerb busz karambolozott egy autópálya-karbantartó géppel a 16-os kilométernél. Egy ember – a buszsofőr – életét vesztette a helyszínen, ketten súlyosan megsérültek, huszonhárman pedig könnyebben. A mentők – akik tíz mentőegységgel, köztük egy helikopterrel – vonultak a helyszínre, és végül tizenkilenc embert kórházba vittek.

Fotó:Szabadi Bálint tű.zls.

Este Tiszakécskén vesztette életét egy ember, aki – eddig tisztázatlan körülmények között – egy quaddal árokba hajtott. A 46 éves tiszakécskei férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Győrben késő este  egy kerékpáros és egy kocsi ütközött össze, a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentők már nem tudták megmenteni az életét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik