Belföld

Szexuális bűncselekményekért ült a csepeli gyilkosság gyanúsítottja

Szexuális bűncselekmények miatt ült már a férfi, akit a csepeli gyilkosság kapcsán keresnek a rendőrök – értesült a 24.hu. Információnk szerint a gyanúsított kétszer volt büntetve  ilyen jellegű cselekmények elkövetése miatt.

Úgy tudjuk, az eddigi adatok szerint a férfi ismerte az áldozatot, pontosabban azt valószínűsítik, hogy ismerkedhettek egymással. Az asszony családja tudta, hogy az 57 éves nő – aki tavaly vesztette el a férjét – próbál párt találni, de Koós Lászlóval nem találkoztak és nem is hallottak róla.

Korábban azt írtuk, a lakásból nem tűnt el semmi, ám azóta kiderült, a nő telefonj és laptopja nincs meg, ezeket vélhetően a tettes vitte el.

Ahogy arról beszámoltunk, pénteken nem sokkal háromnegyed 11 előtt kapták a rendőrök a bejelentést, hogy a Völgy utcában, egy ház első emeletén holttestet találtak. Úgy értesültünk, hogy a gyilkosság történt, a tettes átvágta áldozata torkát. A rendőrség nem sokkal később megerősítette az értesülést és azt közölte, hogy emberölés miatt nyomoznak.

Szombaton már tudni lehetett, hogy a nyomozók egy férfiról kérdezgették a lakókat, illetve az áldozat szomszédjait, vasárnap pedig felhívást is közzétett a Budapesti Rendőr-főkapitányság, miszerint egy 28 éves fiatalembert gyanúsítanak, Koós Lászlót, aki ellen körözést adtak ki.

police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik