Belföld

Volt alezredesnek mondta magát a szigetszentmiklósi nő gyilkosa

Valóban a rendőrségnél dolgozott az eddigi információk szerint az a férfi, akit a szigetszentmiklósi vállalkozónő megölésével gyanúsítanak. Úgy tudjuk, Sz. Attila legalább tíz éve leszerelt már, a bűncselekmény elkövetése előtt pedig “kereskedelmi vonalon mozgott”.

A környezetében élőknek azt mondta, egykor alezredesként szolgált. 

Az Origo írt egyébként arról pénteken, hogy a gyanúsított korábban rendőr lehetett.

Ahogy arról beszámoltunk, az áldozatra Újlengyel határában bukkantak rá május 4-én. Addig eltűntként keresték az asszonyt. Azután pár órával, hogy megtalálták a holttestet, sikerült azonosítani a támadót, egy 48 éves solymári férfit, akit előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel gyanúsítanak.

Az eddigi információk szerint a gyanúsított április végén egyeztetett találkozót az asszonnyal üzleti megbeszélés ürügyén. A támadó autójával mentek Újlengyelbe és a település határában szálltak ki a kocsiból. A férfi itt támadt rá áldozatára: testszerte ütlegelte és többször megszúrta. A nő még élt, amikor a gyanúsított eltemette és sorsára hagyta.

Az asszony brutális sérüléseket szenvedett: a szakértő szerint kiterjedt koponyatrauma, traumás sokk, agyzúzódás, koponyaűrön belüli vérzés miatt vesztette életét. Bántalmazása a bíróság szerint rendkívül agresszív volt, “halála az átlagot jóval meghaladó szenvedést követően állhatott be”.

Úgy tudjuk, a férfi tíz-tizenkét millió forintos tartozást halmozott fel, ezért döntött úgy, hogy elcsalja és megöli a nőt, aki – sajtóinformációk szerint – egy bolthálózat tulajdonosa volt.

Úgy értesültünk, hogy a férfi azóta is tagadja, hogy ő követte el a brutális gyilkosságot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik