Belföld

Keresi a rendőrség a férfit, aki migránsozott és megütött egy nőt a Kálvinon

Megírtuk, migránsozó támadó ütött meg egy fiatal nőt a Kálvin téren.

Emlékeztetőül: az aluljáróban található pizzéria egyik alkalmazottja angolul szólított meg egy vendéget, aki ezen annyira felháborodott, hogy ordibálni kezdett vele, és mocskos migránsnak nevezte. Egy arra járó fiatal nő odament és azt kérte, ne beszéljen így a fiatalemberrel, aki véletlenül nézhette turistának. A támadó ekkor a nőt kezdte gyalázni, aki felé előbb fejelő mozdulatot tett, majd erősen megütötte, a szemüvegét is leverte a fejéről.

Habár Németh Szilárd szerint a nő bántalmazása csak puszta provokáció volt, (ezzel a kijelentésével teljesen kiakasztotta Harcsa Veronikát) a rendőrség azért elkezdte keresni a támadót.

A ferencvárosi nyomozók az állampolgárok segítségét kérik, őt kellene megtalálni:

A feltételezett elkövető 50-55 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, normális testalkatú, a feje tetején kopaszodó, oldalt ősz hajú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor fekete színű melegítőpulóvert és melegítőnadrágot, fekete cipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ”Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

(police.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik