Belföld

„Add a kicsi szádat” – 73 éves férfi molesztálta ismerősei kislányát

Szexuális visszaélés bűntettében talált bűnösnek a Tapolcai Járásbíróság egy 73 éves férfit, aki a vád szerint molesztált egy kislányt, ismerősei gyermekét. Egy év két hónap fogházbüntetést kapott, illetve elrendelték, hogy egy korábbi, szeméremsértés vétsége miatt kiszabott hat hónapos büntetését is le kelljen ülnie.

Az idős férfi tudta, hogy a 13 éves kislány egyedül lesz otthon, így miután a gyerek hazafelé tartott az iskolából, egy kitalált történetet adott elő neki arról, hogy a szülei egy csomagot készítettek össze neki, amiért majd később átmegy hozzájuk. Így is történt, bement a kislánnyal a konyhába, és látszólag keresni kezdte a pakkot.

Pár perc múlva már azt mondta, a csomag nem fontos, és pálinkával kínálta a gyereket. A kislány elfogadta az italt, az idős ember ezután közeledni kezdett hozzá, és a

szűk konyhában a sértetthez lépett, két kézzel átölelte és simogatni kezdte vállától a fenekéig, valamint a mellén. Közben megkérdezte a sértettet, hogy volt-e már fiúval. A sértett válasz nélkül próbálta eltaszítani magát a vádlottól, ám a vádlott őt a tarkójánál fogva magához húzta, miközben tovább simogatta testét. Ezután „add a kicsi szádat” kijelentéssel megpróbálta megcsókolni a sértettet, aki ez ellen fogai összeszorításával védekezett.

A kislánynak sikerült eltolnia magától a férfit és követelte, hogy hagyja el a házat. Miközben próbálta kizavarni az épületből, idős ismerőse még mindig győzködni próbálta, azt mondta,

 kiviszi a hegyre, ahol van egy háza és ott majd játszanak.

A férfi  végül elhagyta a portát, de az ajtóban állva még arra kérte a gyereket, hogy a történtekről ne beszéljen senkinek.

A Veszprémi Törvényszék csütörtöki tájékoztatásából kiderül az is, hogy  az ügyben kirendelt igazságügyi szakértő szerint a vádlott nem kóros elmeállapotú. Az ítéletet az ügyész tudomásul vette, ám a férfi és védője enyhítésért fellebbezett, vagyis a döntés nem jogerős és másodfokon folytatódik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik