Belföld

Össze-vissza beszélt a fidelitasos, amikor Simicskáról kérdezték

Kertész Csilla a Fidelitas elnökségi tagja sajtótájékoztatót tartott Salgótarjánban néhány társával. Már a beszéde elején is látszik, hogy gondban van:

Közel egy hónapos kampány során több mint két ezer kampányt fognak országszerte kihelyezni a Fidelitasosok, és amely során a plakátnak a támogatását a Fidesz anyapártunktól kaptuk és kértük tőlük.

– mondta. Ezek után meg is köszönte a sajtónak ” a megjelent képviseletet”, arra viszont valószínűleg nem számított, hogy az N1 tévé munkatársa kérdésekkel áll eléjük. A riporter érdeklődött, milyen bizonyítékaik vannak arra, hogy Simicska megvette a Jobbikot. Jött is a válasz:

Megvette a Jobbikot, mert több ezer plakátot kitettek.

Kertész Csilla tényekre hivatkozik -de nem mond tényeket- és arra, hogy

kimutatták több helyen is, hogy ő az aki támogatja, a Jobbik mögött úgy áll, mint…ööö… és a saját érdekeit érvényesíti, tehát nem értékeket közvetít a Jobbik párt már, hanem a Simicska érdekeit, mint a milliárdos érdekeit.

Arra a felvetésre, hogy 2015-ig Simicska a Fidesz mögött állt, először nem tudták eldönteni, hogy ki válaszoljon, majd az egyik fiatal váratlant húzott, és azt mondta: “Nem kívánok nyilatkozni.”

Eddig tartott a kedvcsináló, most pedig jöjjön a videó:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik