Belföld

Iskolatársát megerőszakoló hatodikos gyáli fiú: Fogta a műszeremet és akarta, hogy csináljuk ezt a dolgot

Mint arról csütörtökön beszámoltunk, megerőszakolta iskolatársát egy hatodikos gyáli fiú, akit tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettével vádolnak. Pénteken állt bíróság elé.

A Velvet beszámolója szerint a fiú, R. Gergő vallomásában arról beszélt, legfeljebb a nemi szervük érhetett össze az iskolatársával, de a lány volt a kezdeményező.

Fogta a műszeremet és akarta, hogy csináljuk ezt a dolgot. Magának vette le a nadrágját meg a bugyiját, nekem csak a sliccemet húzta le. Pár másodperc volt az egész, aztán felöltözött, felhívta az anyukáját és elfutott.

Történetük 2015 végén kezdődött, amikor a Facebookon chatelni kezdtek. A fiú szerint a lány írt rá először, a vádirat szerint fordítva történt. A fiú később az iskolában zaklatni kezdte a kislányt, aki letiltotta a közösségi oldalon.

Február 2-án iskola után megvárta a fiút, amikor két másik fiúval körbeállták és elment velük az iskolájukhoz közeli erdőbe.

A lány felolvasott vallomása szerint, idézem

Leterítették a kabátjukat és kérték, hogy feküdjek le. Kétszer mondták, végül nem ellenkeztem, utána el akartam menni, de nem sikerült. Mondtam, hogy én nem szeretném, de Gergő nem mondott semmit. Próbálkozott, meglökött egy kicsit, hogy térdeljek, aztán megint lefektetett.

Ez ment fél órán át keresztül. A lány szerint egyszer el tudott szaladni, de a fiú utolérte és újból megerőszakolta.

R. Gergő ezzel szemben azt állítja, hogy nem is volt merevedése, tehát nem is tudtak volna szexelni, és a történtek után a lány megkérte, hogy hagyják egymást békén.

A lány ezután üzenetben közölte a másodrendű vádlott elmondása szerint, hogyha valami lesz, azt állítja majd, hogy Gergő megerőszakolta.

A Velvet tudósításában megjegyzi, a gyerekek szavahihetőségét többek között a pszichológus szakértői vélemények tisztázhatják, amelyeket a következő tárgyaláson ismertetnek, emellett a bíróság átfogó jellemzést készíttet a három gyerek osztályfőnökeivel is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik