Belföld

Keresztapja próbálta megerőszakolni a borsodi lányt

Tizennyolcadik életévét be nem töltött, egyéb módon a hatalma vagy befolyása alatt álló személy sérelmére, erőszakkal elkövetett szexuális erőszak bűntettének kísérlete – ezért állítanak bíróság elé egy férfit Borsodban, aki a vád szerint molesztálta a keresztlányát. Az ügyet csütörtökön kezdi tárgyalni a Miskolci Törvényszék.

A vádirat szerint a lány a testvérével és az unokatestvérével ment el a vádlotthoz, mert kölcsön akartak kérni tőle. A férfi már többször segített a családnak, ő a sértett keresztapja. Azzal állt elő, hogy mástól próbáljanak pénzt szerezni. Rávette a lányt, hogy menjenek el az illetőhöz együtt, így akarta elérni, hogy kettesben maradjanak.

A vádlott a sértettet egy nádas, bozótos területre vitte, ahol simogatni és csókolgatni kezdte, a sértett ellenállása ellenére. Figyelemmel arra, hogy a sértett testvére és az unokatestvére furcsának találták, hogy miért arra indultak el, utánuk mentek, és akkor érkeztek meg a helyszínre, amikor a vádlott már a sértetten feküdt, lefogva őt.

– áll a vádiratban.

Ők akadályozták meg, hogy a férfi közösüljön a kislánnyal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik