Belföld

Elhappolt üzlet miatt támadt a kőbányai telepet megszálló banda

Zúzódásokat, kisebb sebeket okozott három embernek az a banda, amelynek tagjai szerdán jelentek meg egy kőbányai telephelyen, és akiket most kamerafelvétel alapján keresnek. Egyik sérült sincs súlyos állapotban, ellátásuk után mindannyian hazamehettek – értesült a 24.hu.

Úgy tudjuk, a támadók csupán néhány percig tartózkodtak a helyszínen. A rendőrség az előzmények kapcsán csak annyit közölt, hogy a banda azt akarta,  “a cég ne teljesítsen további megrendeléseket egy balkáni ország felé”. Információink szerint a bántalmazás hátterében lényegében elszámolási vita áll, és a tettesek azért estek neki a telepen lévőknek, mert szerintük az érintett cég elhappolt előlük egy fuvarozással kapcsolatos üzletet.

A már említett biztonsági felvétel:

Mint már írtuk, az egyik zsarolót sikerült azonosítani, ő Servat Gluhic. Ellene elfogatóparancsot adtak ki, de ismeretlen cinkosait is keresik.

Fotó: police.hu

Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Servat Gluhic-ot, vagy a felvételen látható ismeretlen férfiakat felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ”Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. ​

Olvasói sztorik