Belföld

A KDNP volt szóvivője nagyon rá van kattanva Soros Györgyre

Sajtótájékoztatót tartott a KDNP-s képviselő, a párt volt szóvivője, Hollik István Soros Györgyről. Az MTI tudósításában vagy féltucatszor szerepel Soros neve, és többször aggatta rá Hollik a spekuláns jelzőt is. Lehet, hogy többször mondta ki Soros nevét Hollik, pontosan nem tudjuk, de pár napja állította fel talán a rekordot, akkor 12-szer mondta ki a kormány – mostani – fő ellenségének tekintett személy nevét. (Mi szemezgetünk a tudósításból.)

Hollik olyanokat mondott, hogy a Fidesz-KDNP azt követeli, árulják el, miről tárgyalt Soros György két napon át titokban az Európai Unió legfontosabb vezetőivel. A kereszténydemokrata képviselő egyértelműnek nevezte: Soros György azért volt Brüsszelben, hogy nyomást gyakoroljon Magyarországra.

Soros György és Brüsszel azt akarja, hogy Magyarország adja fel a szuverenitását a bevándorláspolitikában, és ne álljon útjába annak a tervnek, hogy “az Európai Unió vezetői migránsokkal akarják elárasztani Európát” – fejtette ki a kormánypárti képviselő.

Véleménye szerint sokakat felháborít, hogy “mit keres az európai polgárok szolgálatára létrehozott intézményekben és elvileg az európai embereket képviselő politikusoknál zárt ajtók mögött egy olyan ember, aki az európai emberek, európai országok, európai valuták és az európai bankok elleni támadásokkal szerezte a vagyonát”.

Hollik István aláhúzta, hogy a magyaroknak a nemzeti konzultáció jelenti az egyetlen hatékony eszközt a “Soros Györgytől és Brüsszeltől érkező nyomásgyakorlással szemben”. A nemzeti konzultáció arról szól, hogy Magyarország nem enged semmilyen külső nyomásnak és azt szeretné, hogy “Magyarország továbbra is Magyarország legyen” – jelentette ki a kormánypárti képviselő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik