Belföld

Románok tanyáján bujkált a sorozatgyilkos Fehér Norbert

Olaszország elsőszámú közellenségét ezer kommandós üldözi, nemzetközi szinten nyomoznak ügyében.

A Bors cikke szerint az olasz rendőrökBudrióhoz közel találtak friss nyomokat a többszörös gyilkos Fehér Norbert kézrekerítése közben: egy Molinella melletti tanyán, egy kis házban húzta meg ma­gát, ami egy román nő tulajdona.A tanyán több külföldi is tartózkodott, lapértesülések szerint mindannyian román állampolgárok. Fehér nyomára rendőrkutyák leltek szagminta alapján.

Ahogyan korábban megírtuk, az olasz sajtó hidegvérű gyilkosként számol be a 40 éves szabadkai születésű Fehér Norbertről, akit legközelebbi ismerősei csak úgy ismernek: Igor, az orosz. A rovott múltú, a börtönt többször is megjárt Fehér idén április 1-jén kezdett ámokfutásba:egy budriói bár kocsmárosát, az 52 éves Davide Fabbrit mészárolta le a be­vételért, a dulakodás közben maga is megsérült.Nem sokkal ezután, menekülés közben Fehér egy önkéntes mezőőrre támadt. A 62 éves Valerio Verri a helyszínen életét vesztette, az olasz lapok szerint Fehér elvette a fegyverét is. Fehér az őr társát is súlyosan megsebesítette, de ő túlélte a támadást. Az olasz hatóságok ezerfős alakulattal keresik Fehér Norbertet.

A Bors szerint az olasz hatóságok azt kérték a szerb rendőrségtől, hogy figyeljék Fehér rokonait, mivel gyanítják, hogy bármikor kapcsolatba léphet velük, sőt azt sem zárják ki, hogy hazafelé tart.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik