Belföld

Ovisokat ment a XII. kerület a megbénult Normafáról

normafa(960x640).jpg (normafa)
normafa(960x640).jpg (normafa)
Egy általános iskolába viszik át az ovisokat, akik valószínűleg a normafai óvodában ragadnának. Rendőri felvezetést is kapnak.

Nehezen megközelíthető a Normafa környéke és jelentős fennakadások alakultak ki a környék közlekedésében, ezért a XII. kerületi önkormányzat átszállítja a Normafa Óvodából a Németvölgyi Általános Iskolába azokat a gyerekeket, akiket még nem hoztak el a szüleik.

Az önkormányzat szerdán közölte, hogy a gyerekeket rendőri felvezetéssel, a kerület saját autóbuszával viszik át az iskolába délután 4 órakor. A gyerekek óvodapedagógus felügyeletével várják szüleiket.

Az FKF Nonprofit Zrt. 12 géppel dolgozik a magasabban fekvő budai fő- és tömegközlekedési utakon, azonban a gépek helyenként nehezen haladnak a bedugult útvonalakon. Erre példaként az Istenhegyi út – Költő utca – Eötvös út útvonalat hozták fel.

A kerületi önkormányzat azt kéri, hogy mindenki fokozott odafigyeléssel közlekedjen, ha bajba jutott embert vagy járművet lát, akkor pedig hívja a 112-es segélyhívó számot.

Minden cikkünket az áprilisi télről itt találja.

(MTI)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik