Belföld

Bayer megtalálta Orbán helyét, ha kizárják a Fideszt

Szerinte közép-európai uniós frakciót alapíthatnak a V4-ek.

A Pesti Srácok szemlézte az Echo Tv Sajtóklubját, amelynek egyik állandó szereplője Huth Gergely, a Pesti Srácok főszerkesztője. A műsorban Bayer Zsolt azt mondta, nyilván nem vágyunk erre, de

a kormány felkészült arra az eshetőségre is, ha az Európai Néppárt kizárná a Fideszt. 

Ebben az esetben magyar vezetéssel közép-európai frakciócsoportot alakíthatnak az Európai Parlamentben a visegrádi országok (Magyarország, Lengyelország, Csehország és Szlovákia). Hiába a fenyegetés, a jobboldali pártszövetség a Fideszhez hasonló pártok nélkül már nem különbözne egy liberális pártcsoportosulástól – tette hozzá a Fidesz-alapító publicista.

Magyarországot azért kell felnégyelni és kitűzni a vár fokára, mert Magyarország déli határain dupla kerítés áll, és ezzel a lakosság 80 százaléka egyetért, és van egy miniszterelnök, aki kijelentette: itt úgysem jössz át.

Bayer Zsolt arra számít, hogy június táján a Strasbourgi Emberjogi Bíróság elkaszálja a kötelező kvótáról szóló közös szlovák-magyar beadványt, miközben álhíreket gyártanak majd arról, hogy menekülteket vertek magyar határőrök Szerbiában, amivel igazolhatják a Magyarország elleni szankciókat.

Kötelező irodalommá tennék Bayer cikkeit

A publicista téma volt az ATV-ben is. Kovács Gergely, a Kétfarkú Kutya Párt elnöke ott azt mondta, szerinte igazán szükség van egy igazi, az eddiginél is bátrabb békemenetre, mert az elmúlt hetek tüntetései is jelezték, hogy alapvetően jó az irány, de nem elég bátor. Nem elég határozott az a folyamat, hogy a kórházakat átalakítják stadionokká.

A viccpárt elnöke szerint azzal is egyetértett, hogy kulturális téren sok az elmaradás, hiszen például Bayer Zsolt cikkei nem olvashatóak a kötelező irodalomban.

A Kétfarkú Kutya Párt kiadott egy viszonközleményt, amely cáfolta a Civil Összefogás Fórum közleményét, hogy az általuk meghirdetett békemenet ne lenne igazi. Kovács Gergely közölte szombaton az Oktogonon várják azokat, akiket felháborított, hogy korábban a liberális hancúrozók megszentségtelenítették a helyet.

Minket a Fidesz iránti szeretet köt össze

tette hozzá Kovács Gergely, aki szerint még mindig rengeteg a probléma, működnek civil szervezetek, nem volt elégséges a hadjárat ellenük. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik