Belföld

Fagyni is fog húsvétkor

Nagypénteken fátyol- és sok gomolyfelhő mellett rövidebb-hosszabb időre mindenütt kisüt a nap. Helyenként – elsősorban az ország nyugati és keleti szélein – lehet gyenge záporeső. Napközben a délnyugati területek kivételével ismét megerősödik az északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 15 és 20 fok között alakul. Késő estére 7, 13 fok közé hűl le a levegő.

Szombaton erősen megnövekszik a felhőzet,főként az ország déli felén várható eső, záporeső. A nyugati, délnyugati szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 8 fok között alakul,

talajmenti fagyra is számítani kell.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 18 fok között valószínű.

Húsvét vasárnap kezdetben borult lesz az ég, majd napközben felszakadozik a felhőzet, hosszabb-rövidebb időre a nap is kisüt. Elszórtan valószínű záporeső. Az északnyugati szél főként a Dunántúlon viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 17 fok között valószínű.

Húsvéthétfőn Változóan felhős, többnyire gomolyfelhős lesz az ég napos időszakokkal, elszórtan záporokkal. Este növekszik meg nyugat felől erősen a felhőzet. Az északnyugati szél több helyen megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 17 fok között valószínű.

(Kiderül.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik