Belföld

Fürdőszobába zárta, órákon át kínozta volt élettársát a nő

Az ügyészség nőügyekkel is foglalkozott. Vádat emelt a 37 éves nő ellen, aki nem tudta feldolgozni a szakítást.

A vádlott 2016 nyaráig élt élettársi kapcsolatban egy tiszamenti faluban a nála kilenc évvel fiatalabb sértettel, akitől életközösségük megszakadása után elköltözött. Július végén – tíz közös kutyájuk meglátogatása ürügyén – felkereste korábbi partnerét, akinek a házából többszöri felszólítás ellenére sem volt hajlandó távozni.

Egy adott pillanatban volt élettársát belökte a fürdőszobába, magukra zárta az ajtót, a földre nyomta a sértettet, rátérdelt, és a magával vitt zsineget torkára hurkolva faggatni kezdte, hogy kivel létesített újabb szerelmi kapcsolatot.

Kérlelte, hogy fogadja őt vissza.

Közben – attól függően, mennyire feleltek meg neki a válaszok – szorosabbra húzta vagy lazábbra engedte a köteléket áldozata nyakán. Végül elérte, hogy valamennyi kérdésére kedvező feleletet kapott. Ekkor a sértett végre levehette a zsineget, amit kidobott az ablakon.

A nő tovább bántalmazta, a haját tépte, többször a falnak, a ruhaszárítónak lökte és a ruháját is letépte róla. A több mint három órán át tartó vallatásnak, bántalmazásnak a vádlott csak akkor vetett véget, amikor egykori élettársa szerelméről biztosította.

A fürdőszobában bántalmazott fiatalabb nő 8 napon belül gyógyuló, könnyebb sérüléseket szenvedett.A Hevesi Járási Ügyészség a sértett sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértésének
bűntettével, valamint könnyű testi sértéssel vádolja az elkövetőt, akit a végrehajtandó börtön mellett határozott időre eltiltaná a közügyektől, a százezer forintot meghaladó bűnügyi költség megfizetésére is kötelezné.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik