Belföld

Elsodort egy bicikliző gyereket, majd elhajtott

A rendőrök keresik azt az autóst, aki még február 24-én Tiszavasváriban elsodort egy bicikliző gyereket, majd elhajtott a helyszínről. A baleset reggel negyed 8 körül történt a Vasvári Pál utcában, a kocsi a Déryné utca felől az Egység utca irányába haladt, amikor érintőlegesen nekiütközött a kerékpárosnak, akit éppen előzni próbált.

A 14 éves lány felborult és könnyű sérüléseket szenvedett, ennek ellenére a sofőr meg sem állt. Az érintett autóról annyit tudni, hogy kék színű. A rendőrség segítségnyújtás elmulasztása miatt indított eljárást.

Fotó: police.hu

A rendőrség várja azoknak a jelentkezését, akik a balesettel kapcsolatban, illetve az elkövető kilétére vonatkozólag bármilyen információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Tiszavasvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik