Belföld

Megverte, bezárta és fenyegette volt barátnőjét egy esztergomi férfi

Személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emeltek vádat – egyebek mellett – egy 36 éves esztergomi férfivel szemben, aki megverte, bezárta és fenyegette volt barátnőjét. Ha az ügyészségen múlik, a támadó letöltendőt kap.

A pár korábban élettársi kapcsolatban élt, ezalatt a férfi többször bántalmazta a nőt, illetve később még a börtönből is fenyegető leveleket küldött neki. Miután szabadult, felkereste egykori párját, mert féltékeny volt. A vád szerint továbbra is agresszívan viselkedett vele.

A férfi 2016. június 8-án, záráskor megjelent abban az esztergomi sörözőben, ahol a nő dolgozott és kérdőre vonta, hogy kivel volt kapcsolata, amíg ő távol volt. Az ajtó elé állt és nem engedte, hogy volt élettársa bezárjon, majd hirtelen, minden előzmény nélkül ököllel arcon ütötte.

A nő segítségért kiabált, ekkor megragadta a nyakánál fogva, befogta a száját és a hajánál fogva rángatni kezdte, nem engedte ki. Miután a megfélemlített exbarátnő beszélt a partnereiről, a támadó eleresztette. Könnyű sérüléseket szenvedett, de az ügyészség szerint az ütéstől komolyabb baja is eshetett volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik