Belföld

Simicska fia újra megfenyegette Orbánt

Simicska Lajos Ádám. fotó: zsurpubi.hu
Simicska Lajos Ádám. fotó: zsurpubi.hu
F@szlevágást emlegetve újra azt fejtegette, a coming out többet árthatna "Viktornak", mint nekik.

Simicska Ádám a Zsúrpubi című lapnak elmagyarázta, miért fenyegette meg a Facebookon először – apja üzenetét tolmácsolva – a Habony-média egyik vezetőjét, majd végül a kormányfőt.

Azért a családdal csak ésszel! Viktor! Most az kell neked, hogy teljes coming outot toljunk a kis pereputtyodról??? Teljeset???? Ettől félsz te is! Ti vagytok a nagy keresztények??? 😃:

Most azt mondta, az egész úgy kezdődött, hogy észrevették a paparazzókat. Ott álltak a házuknál, és mindent fényképeztek. A Magyar Nemzet társügyvezetője szerint a legsötétebb időket idézi, hogy a magyar politika kisgyerekeket próbál megdolgozni.

Gusztustalan és aljas dolog, amikor az ember családját támadják politikai okok miatt. Sok mindent el tudunk képzelni, mi férhet bele a politikába és mi nem, azonban egy biztos: ez már nem az, ami belefér. Ezekért a dolgokért előbb-utóbb mindenkinek fizetnie kell, ha mást nem, akkor milliméterenként lesz levágva a f@szuk, és ennek minden másodpercét majd az adott pillanatban élvezni fogjuk.

Simicska Ádám hozzátette, ő és a családja alapvetően béketűrő emberek, de ez az a pont, amikor betelik a pohár, mert amikor már gyerekek válnak célpontokká, az már nem az a szint, amikor neki kell magyarázkodnia az előbbi mondatáért.

Itt a családomról van szó, az öcsémről meg a húgomról. Szerintem minden jóérzésű ember számára világos, hogy kisgyerekeket fotózgatni politikai célokból, az már nem játék. Pedig így dolgozik a magát konzervatív, családbarát kormánynak mondó maffia. Mindenkinek üzenem, hogy a mi családunk teljesen rendben van, nem nálunk kell szaglászni, máshol biztosan több lenne a szaftos téma, nekünk biztosan nem kell coming out-olni. Ezt mindenki értse, ahogyan érteni akarja. Innen is üdvözöllek Viktor, ha már ti vagytok az állítólagos keresztény erkölcs felkent bajnokai!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik