Pocsaj, 2017. április 3.
Utasok várakoznak a peronon a Pocsaj-Esztár vasútállomáson 2017. április 3-án. A két település közös vasútállomásán - az országban elsõként – közvetlenül a vasúti peron mellé épült a buszmegálló, ahol április 1-jétõl a menetrend szerint közlekedõ helyközi autóbuszok is megállnak, így megkönnyítve az utasok átszállását. A fejlesztés részeként új akadálymentes vasúti peronokat, buszfordulókat, autóbuszmegállókat, kandelábersort, valós idejû audiovizuális utastájékoztató táblát és térfigyelõrendszert is kiépítettek. Az Észak-magyarországi Közlekedési Központ a vasútállomásról induló vonatokhoz igazítja a buszmenetrendjét, és két új buszjáratot is indít.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Belföld

Pocsaj örökre megreformálta a tömegközlekedést

24.hu
24.hu

2017. 04. 03. 19:32

Indul a vonat a Pocsaj-Esztár vasútállomásról 2017. április 3-án.

A két település közös vasútállomásán – az országban elsőként – közvetlenül a vasúti peron mellé épült a buszmegálló,

ahol április 1-jétől a menetrend szerint közlekedő helyközi autóbuszok is megállnak, így megkönnyítve az utasok átszállását.

Pocsaj, 2017. április 3.
Indul a vonat a Pocsaj-Esztár vasútállomásról 2017. április 3-án. A két település közös vasútállomásán - az országban elsõként – közvetlenül a vasúti peron mellé épült a buszmegálló, ahol április 1-jétõl a menetrend szerint közlekedõ helyközi autóbuszok is megállnak, így megkönnyítve az utasok átszállását. A fejlesztés részeként új akadálymentes vasúti peronokat, buszfordulókat, autóbuszmegállókat, kandelábersort, valós idejû audiovizuális utastájékoztató táblát és térfigyelõrendszert is kiépítettek. Az Észak-magyarországi Közlekedési Központ a vasútállomásról induló vonatokhoz igazítja a buszmenetrendjét, és két új buszjáratot is indít.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Fotó: MTI
Pocsaj, 2017. április 3.
A Pocsaj-Esztár vasútállomás 2017. április 3-án. A két település közös vasútállomásán - az országban elsõként – közvetlenül a vasúti peron mellé épült a buszmegálló, ahol április 1-jétõl a menetrend szerint közlekedõ helyközi autóbuszok is megállnak, így megkönnyítve az utasok átszállását. A fejlesztés részeként új akadálymentes vasúti peronokat, buszfordulókat, autóbuszmegállókat, kandelábersort, valós idejû audiovizuális utastájékoztató táblát és térfigyelõrendszert is kiépítettek. Az Észak-magyarországi Közlekedési Központ a vasútállomásról induló vonatokhoz igazítja a buszmenetrendjét, és két új buszjáratot is indít.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Fotó: MTI
Fotó: MTI
vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Mercedes' British driver Lewis Hamilton (front) and Ferrari's German driver Sebastian Vettel steer their cars during the Formula One Azerbaijan Grand Prix at the Baku City Circuit in Baku on June 25, 2017. / AFP PHOTO / Alexander NEMENOV
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.