Belföld

Lesifotósok vadásznak Simicska fiára

Simicska Lajos Ádám. fotó: zsurpubi.hu
Simicska Lajos Ádám. fotó: zsurpubi.hu
Nyilvános Facebook-posztban ment neki Simicska Ádám Győri Tibornak, mert őt tartja felelőssé a helyzetért. Van itt fenyegetés is. Simicska Lajos is megszólalt az ügyben, elmondta, hogy nincs semmi közte és a Jobbik között és a Fidesz egy bűnöző banda, aminek el kell takarodnia.

Simicska Lajos fia, Ádám egyre inkább előtérbe lép, adja az interjúkat, és emiatt a kormánypárti média elkezdte kóstolgatni őt. Különösen fura szituáció volt, amikor a Jobbik-közeliség vádját azzal próbálta elütni, hogy ő bizony tagja a Fidelitasnak, a Fidesz ifjúsági szervezetének. Fel is függesztették ott azonnal, zajlik a kizárása. Fontos információ még, hogy Simicska Ádám a Magyar Nemzet kiadójának társügyvezetője is.

A vasárnapi nyilvános Facebook-posztja alapján ezzel nem ért véget a kálváriája, állítása szerint paparazzók figyelik (a paparazzi többes szám eleve, vigyázat!) őt és a családját is. Ezért kemény hangnemben szólította meg Győri Tibort, a Nézőpont-csoport tulaját, Habony Árpád üzlettársát, akivel a Lokált is kiadó Modern Media Groupot hozták létre.

Friss: az öreg Simicska is megszólalt

A Hvg.hu-nak sikerült elérnie Simicska Lajost is az ügyben. Orbán Viktor egykori kedves embere (a legendás G-napig) azt mondta, a fotósok folyamatosan a veszprémi házuk előtt szobroznak, sokszor az ajtóig is elmerészkednek. Győriről azt mondta, egyértelmű, hogy az ő és Habony lapjainak munkatársai állnak ott, másnak nem érdeke ezt tenni. Simicska így folytatta:

Engem különösebben nem idegesítenek, de ez mégis csak a család, van három gyerekem, ez már sok. Ezek engem nem tudnak megfélemlíteni, nem hagyom magam, nem tudnak elkergetni, ez az én hazám, én meg megyek tovább azon az úton, amit elhatároztam.

Sok fenyegetést kap amúgy, szerinte a Jobbik plakátkampánya miatt, ami az ő felületein jelenhet meg. Azt terjesztik szerinte emiatt róla, hogy beállt a Jobbik mögé. Állítja, nem állapodtak meg a párttal, de „minden szimpátiám a Jobbiké”. Szerinte csak a Jobbik tudja megverni a Fideszt jövőre, más erre nem képes. És hogy ez miért lenne jó? Ezért:

Ez egy büdös bűnöző banda, amelynek el kell takarodnia.

Friss 2.: elküldte őket a picsába

A helyzet eszkalálódik, és különösen érdekes, ahogy az idősebb Simicska a fiatalabbat futárnak használja a történetben. Vigyázat, csúnya szó is van benne:

És akkor még egy:

.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik