Belföld

Friderikusz villáját 2,5 milliárd forintért árulják

Fényűzés és pompa minden szinten.

A Pénzcentrum több ingatlanos oldalon is rátalált arra a hirdetésre, amely a fényűző luxusvillát hirdeti. Az egyik portálon 2,5 milliárd forint, egy másik hirdetőnél 7,9 millió euró a vételár. A gazdasági portál idézi a hirdetés szövegét, amely szerint, csak

kivételesen keveseknek adatik meg olyan álomotthon, ahol a fantáziának és a szépségnek szinte semmi sem szab határt. Az alkotók tökéletes harmóniát teremtettek, megidézve az itáliai paloták pompáját, s a villa minden szegletében kompromisszumok nélkül válthatták valóra álmaikat.

A villa tökéletes egységét jórészt itáliai művészek alkotógárdája hozta létre. Az ingatlan ajánlója szerint az évekig készült freskók, a ravennai műhelyből származó mozaikok, egyedileg tervezett szőnyegek, fa-, fém és üvegmunkák egy olasz zenemű összhangját idézik.

A korábban a néhai Fenyő János tulajdonában lévő villát park öleli körül, amely teljes szimbiózisban él a környező védett erdőkkel. A Bors szerint pár éve egyébként kiderült, a tulajdoni lap szerint több lakásra osztott villa tulajdonosa nem is Friderikusz volt, hanem az a cég, amely korábban megvette az ismert tévés vállalkozásától a Vörösmarty téren lévő lakását is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik