Belföld

Kiderült, miért nem szállt fel az Air France gépe Budapestről

A Privát Kopó információ alapján megírtuk, rosszul lettek az Air France pilótái Budapesten, nem szállt fel a gép.

Ezután viszont a gép nem indult el, a kapitány pedig nem sokkal később bejelentette, az egyik stewardess rosszul lett. Utána a másik légiutas-kísérő is rosszul lett, így a kapitány megkérte az utasokat, hogy szálljanak le a gépről.

Túlnyomás alakult ki a gépen, emiatt lett a két stewardess rosszul. A gép üresen, utasok nélkül fog visszamenni Párizsba, ugyanis stewardessek nélkül csak a pilóták utazhatnak a fedélzeten.

A beszámoló szerint túlnyomás alakult ki a gépen, az utasok közül viszont senki nem lett rosszul.

A reptéren az egyik szerelő állítólag azt mondta, a gép egyik stabilizátorával voltak gondok – a tervezett indulás után pedig még szerelték is a gépet.

Frissítés, szerda 12:12

Az Air France megerősíti, hogy a légitársaság a 2017. március 28-i Párizsba tartó AF 1695-ös számú járatát törölte, miután két légiutaskísérőnél egészségügyi problémákat észleltek. A személyzet többi tagjánál nem lépett fel egészségügyi probléma. Az incidens alatt a repülőgép az utashíd melletti állóhelyén parkolt.

Az utasokat a helyszínen a személyzet eligazította. Minden utas eljutott célállomására az Air France további járataival, vagy a partner légitársaságok járatainak egyikével. Az Air France jelenleg is vizsgálja, hogy mi okozhatta a repülőgép jégtelenítési folyamatát követő rosszulléteket.

A légitársaság elnézést kér a kellemetlenségért és az emiatt felmerült késésekért, de az Air France az utasok és a fedélzeti személyzet biztonságát köteles prioritásként kezelni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik