Belföld

Már Debrecenből is közvetlen járattal utazhatunk Tel-Avivba

A Wizz Air vasárnap elindította Debrecen és Tel-Aviv közötti járatát. Az új járat hetente kétszer repül szerdán és vasárnap, a jegyek a wizzair.com oldalon foglalhatók akár 14 990 forinttól.

Vásárhelyi Gábor, a Wizz Air kommunikációs menedzsere elmondta:

Nagy örömünkre szolgál, hogy immár Tel-Aviv is elérhetővé válik Debrecenből a Wizz Air alacsony viteldíjas hálózatában. Debreceni hálózatunk hatodik célállomásán igazi mediterrán hangulat, gyönyörű tengerpart, egyben hihetetlenül gazdag kulturális és építészeti örökség várja az utazókat, de a város gasztronómiája és éjszakai élete is páratlan. Heti kétszeri indulással a Wizz Air menetrendje akár egy pár napos városlátogatásra is lehetőséget biztosít. Bízunk benne, hogy Tel-Avivba tartó járatainkon is sok elégedett debreceni utazót köszönthetünk egy mosollyal a WIZZ fedélzetén!

 

2016-ban a Wizz Air 3,7 millió utast szállított alacsony viteldíjas magyarországi útvonalain, ami 23%-os éves növekedésnek felel meg. A légitársaság tevékenysége idén közvetve több mint 2800 helyi munkahelyet** támogat. A WIZZ hazai hálózata már 67 útvonalat kínál, Európa-szerte és a kontinensen túl 28 országgal kapcsolva össze Budapestet és Debrecent.

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik