Belföld

Botka Lászlóra támadt a Fidesz frakcióvezető-helyettese

Nem maradt megtámadatlanul vasárnap az MSZP kormányfő-jelöltje, a Fidesz leadóemelőzte.

A Fidesz-frakció szerint a baloldalon semmi nem változik, “Gyurcsány és Bajnai után most itt van Botka László, aki maga is egy újabb adóemelő és nyugdíjcsökkentő szocialista” – mondta Halász János, a kormánypárt parlamenti képviselőcsoportjának szóvivője vasárnap egy direkt Botka ügyében összehívott sajtótájékoztatón.

Halász szerint a “baloldalon hosszú évek óta ugyanaz a politika, az MSZP csak a neveket váltogatja a kirakatban: Medgyessy, Gyurcsány, Bajnai, Mesterházy, Tóbiás, Molnár Gyula, most pedig itt van Botka László”.

A kormánypárti politikus azt hangoztatta, hogy Botka László most igyekszik úgy tenni, mintha semmi köze nem lett volna az eddigi szocialista politikához, a valóság az, hogy abban több mint húsz éve szerepet vállal.

Halász János szerint ezt mutatja, hogy Botka László – többi szocialista képviselőtársához hasonlóan – “helyeselt és megszavazott minden egyes megszorítást, amely a magyar családokat, a nyugdíjasokat, a dolgozókat sújtotta, és amellyel tönkretették a gazdaságot és csaknem csődbe vitték az országot”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik