Belföld

Öngyilkos rabló az M7-esen – üzent a barátnőjének a fiú

Több olyan fotó is található annak a fiatalnak a Facebook-oldalán, aki több benzinkutat kirabolt az M7-es autópálya mentén csütörtök hajnalban, majd végzett magával. A Bors arról ír, a fiú már szerda este üzentet küldött a barátnőjének, amelyben az állt, hogy öngyilkos lesz.

Barátai szerint Ádám rendőrnek készült, egy pécsváradi rendőrképző iskolába járt. Imádott lőni, de nem volt erőszakos természetű, sosem keveredett verekedésekbe. Nem tudnak arról, hogy drogozott volna. Úgy gondolják, szerelmi csalódás sem gyötörhette, mindenki értetlenül áll a történtek előtt.

A fiú egyébként apjától szerezte a vadászpuskákat, amelyeket a férfi egyébként engedéllyel tartott. Hármat vitt el.

Ahogy arról beszámoltunk, a fiatal négy benzinkutat rabolt, illetve próbált kirabolni, a fegyverét mindenhol elsütötte. A megszerzett pénzzel az M7-es autópályán Siófokig menekült, majd a 7-es számú főúton vissza Székesfehérvár felé. Három megye rendőrei voltak a nyomában. A fiú végül Székesfehérváron, 63-asfőút és a 8-as számú főút kereszteződésében balesetet szenvedett, a kocsi lerobbant, ezután ölte meg magát a vadászfegyverrel. A rendőrség délutáni sajtótájékoztatóján közölte: a bonyhádi fiatal búcsúlevelet hagyott hátra.

Fotó: MTI

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik