Videó

„Ön szerint én unintelligens vagyok?”

Nem éppen emelkedett vita zajlott a Pesti Srácok riportere és az Orbán ellen tüntetők között a Nemzeti Múzeum előtt.

Míg a sokat megélt Pető kolléga a tömeg sűrűjében maradt le a miniszterelnöki beszéd legviccesebb bakijáról a hangzavar miatt, addig nem messze tőle a 24.hu videós különítménye is hasonlókat tapasztalt, csak nekünk bizonyítékunk is van rá.

Mert valóban, a beszédből – ott legalábbis, ahol Katz riporter kollégával álltunk – semmit nem lehetett kivenni. Ahogy Pető kolléga írta, „annál többet a rigmusokból: Orbán Viktort kevéssé cizellált formában kérték távozásra (takarodj!), majd szabadságvesztést helyeztek kilátásba (börtönbe!), hogy végül politikusi karakterét rajzolják meg (diktátor!)”.

Mindenhol apróbb, vagy éppen nagyobb vitakörök alakultak a brutális zajban. Sőt! A – mondjuk így – erősen a kormányhoz húzó Pesti Srácok riportere odáig ment, hogy hangosan vitázva próbálta meggyőzni az ellentüntetőket: itt minden rendben van, hiszen mindenki szabadon tüntethet, ha bejut a kordon mögé. Jurák Kata cserébe olyan érv- és káromkodáscunamit kapott, hogy Császár Attila legyen a talpán, aki ebből anyagot tud vágni. Jelzők helyett élvezzék – borzongjanak – velünk:

Legfrissebb videók
Olvasói sztorik