Belföld

Tizenhárom év fegyházat kapott a játszótéri pedofil

Szexuális erőszak, szexuális visszaélés és gyermekpornográfia bűntette – ebben találta bűnösnek kedden a bíróság azt a férfit, aki kislányokat molesztált Csömörön. A vádlott első fokon tizenhárom év és kilenc hónap fegyházbüntetést kapott a Budapest Környéki Törvényszéktől.

Ahogy arról beszámoltunk, a férfi egy csömöri játszótérre vitte unokahúgát, ott ismerkedett meg 2006-ban egy akkor nyolcéves kislánnyal, aki az édesanyjával volt ott. Később többször is találkoztak, és – ahogy a vádiratban áll – értelmileg közel került a gyerekhez. 2008-tól kezdett szexuálisan közeledni a kislányhoz, akinek ilyenkor ajándékokat adott. 2011 és 2013 között általában havonta közösült a gyerekkel, és az aktusok után képeket készített róla és arra kérte, hogy hallgasson a történtekről.

A másik gyerek, akit molesztált, kolléganője kislánya. A férfi 2010-től többször vigyázott az akkor hatéves gyerekre, aki így nem egyszer járt a lakásán. Fokozatosan közeledett hozzá, és őt is fényképezni kezdte. Olyan pózokba állította be őt, amelyeket erotikusnak talált. 2014 augusztusától kezdve, többször “a szexuális vágy felkeltésére alkalmas játékokat” talált ki.

A vádlott és védője enyhítésért fellebbezett, a másodfokú bíróság döntéséig a férfi előzetes letartóztatásban marad.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik