Belföld

Egy héten belül kétszer járt fegyveres támadó a budai trafikban – videó

Fegyveres rabló pakolt ki egy budai trafikot. Az ismeretlen maszkos támadó kedd hajnalban lépett be II. kerületi Törökvészi úton lévő dohányboltba, a pisztolyt az eladóra fogta és a bevételt követelte. Az alkalmazott nem mert ellenkezni és átadta neki a pénzt, a férfi pedig elmenekült a helyszínről. Egyelőre keresik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki az elkövetővel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a 06 (1) 443-5000 vagy a 06-70-198-8529 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06 (80) 555-111 „Telefontanú” zöldszámon, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. 

A 24.hu úgy tudja, egy héten belül másodszor járt rabló ebben a trafikban. A rendőrség pénteken számolt be arról, hogy elkaptak egy fiatalt, aki elvitte a március 8-án este elvitte egy II. kerületi dohánybolt bevételét. A támadó vásárlást színlelt, majd – fenti “kollégájához” hasonlóan – fegyvert rántott és ráfogta azt az eladóra. A tettes a pénzzel és némi szeszes itallal hagyta el a helyszínt, de másnap késő este TEK-esek ütöttek rajta.

Erről videó is készült:

Olvasói sztorik