Belföld

Annak, aki az M3-ason jár be Budapestre, van egy rossz hírünk

m3-as bevezető budapest (Array)
m3-as bevezető budapest (Array)

Forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a közlekedőknek az M3-as autópályán Budapest térségében – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. hétfőn. A sikátorpusztai önkormányzati úti hídon, egy korábbi baleset helyszínén helyreállítási munka kezdődik, ezalatt az autópályán Fót, Mogyoród térségében forgalomterelésre és esetleges torlódásokra készülhetnek március 16. és várhatóan március 20. között.

A forgalom fenntartása mellett biztonságosan nem végezhető munkafolyamatok alatt – csúcsforgalmon kívüli időszakban – a Budapest felé vezető oldal teljesen lezárásra kerül, ezen időszakban a forgalom Budapest felé csak egy forgalmi sávon haladhat az ellenkező pályaoldalra átterelve. Nyíregyháza felé a két forgalmi sáv ezen ütemben is biztosított lesz.

Míg tart a munka, a tereléssel érintett szakaszon 60 és 80 kilométer per órás sebességkorlátozás lesz érvényben. A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról a Magyar Közút Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon is tájékozódhatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik