Belföld

Közös szexre vették rá a borsodi kislányt – az anya is gyanúsított

Két gyanúsítottja van annak a borsodi gyermekmolesztálási ügynek, amelyre hétfőn derült fény – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányságtól. A Miskolci Törvényszék tájékoztatott korábban arról, hogy egy férfit előzetes letartóztatásba helyezett az Ózdi Járásbíróság, miután az eddigi adatok szerint tavaly élettársával közös szexre vették rá a nő 13 éves kislányát.

A bíróság tájékoztatásában az állt, hogy a férfit hozzátartozó sérelmére elkövetett szexuális visszaélés bűntettével gyanúsítják. A bíróság azért döntött a legszigorúbb kényszerintézkedés mellett, mert a fenti bűncselekmény nyolc évig tartó szabadságvesztéssel büntethető, így fennáll a  szökés és az elrejtőzés veszélye. Emellett álláspontjuk szerint felmerül annak a veszélye is, hogy a férfi – amennyiben szabadlábra kerül – megpróbálná befolyásolni a tanúkat, ezzel pedig veszélyeztetné a bizonyítást.

A bűncselekményről részleteket nem közöltek, csupán annyit, hogy a férfi élettársával közösen nevelte az nő korábbi házasságából született gyermekét. Tavaly év elején “a gyanúsított és élettársa a kislányt bevonták szexuális életükbe”, amelybe a kislány azért egyezett bele, mert anyja kérte erre.

Hogy a nő ellen folyik-e eljárás, nem derült ki a törvényszék hétfői tájékoztatásából, ezért fordultunk a rendőrséghez, ahol azt a tájékoztatást kaptuk, hogy ellene is nyomoznak, a gyanú ugyanaz, mint párja esetében: szexuális visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja.

Részleteket ők sem közöltek, de annyit elárultak, hogy az asszony 47, a férfi pedig 46 éves.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik