Belföld

Kisfia játszótársait és bébiszitterét molesztálta az apa

Első nyilvános ülését tartja szerdán a Fővárosi Ítélőtábla egy férfi ügyében, aki a vád szerint molesztálta kisfia játszótársait és bébiszitterét. A Budapest Környéki Törvényszék tíz év fegyházbüntetéssel sújtotta a férfit

  • szexuális erőszak
  • szexuális kényszerítés
  • és kiskorú veszélyeztetése

bűntettében.  A döntés azért nem vált jogerőssé, mert az ítélet ellen az ügyész súlyosításért, a vádlott és védője pedig felmentésért fellebbezett.

A bíróság első fokon megállapította: a férfi “szexuális érdeklődése” 2012-től fordult fokozatosan a gyerekek, pontosabban a 12 év alatti kislányok felé. Ahogy az ítélet fogalmaz, “ebből fakadóan 2012 és 2014 között nemi vágyának felkeltése és kielégítése érdekében több sértettnek kellett szexuális cselekményeket elviselnie”.

A vádlott először két kislányt molesztált, kisfia játszótársait,akik átmentek hozzájuk játszani. Arra kérte tőlük, hogy fogják meg a nemi szervét. Egy másik alkalommal

gyermeke bébiszitterét akarta rávenni arra, hogy szexuális kapcsolat legyen közöttük, és alkohollal is megkínálta. A lány – aki már betöltötte a 14. évét – először visszautasította, ám néhány nappal később, amikor a férfi ismét italt akart neki adni, végül belement abba, amit a férfi kér és közösült a férfival. Mivel fájdalmat érzett, kérte a vádlottat, hogy álljon le, de a férfi ezt nem tette meg. A lány később mindent elmondott az anyjának, az apa így bukott le.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik