Belföld

Csurka István szellemét követné a MIÉP új elnöke

A tiszaeszlári polgármestert választotta meg elnökévé a Magyar Igazság és Élet Pártja.

A hétvégi XX. országos gyűlés döntéséről a párt országos elnöksége tájékoztatta a távirati irodát. Mint írták, Nagy Tibor “a párt megújulását, a magyarság alapértékeihez való visszatérést és az elmúlt évek során a párttól eltávolodottak visszahívását tűzte ki elsődleges célul”.

A MIÉP a 2018-as választáson minden körzetben készül jelöltet állítani, és külön stratégiával készülnek a nagyvárosi szavazók és a bizonytalanok megszólítására.

Hozzátették: “egyetlen országosan ismert radikálisnak megmaradt pártként” a MIÉP számít azokra, akik a nemzeti radikalizmusban látják az ország jövőjét.

Nagy Tibor pártelnök (képünkön egy trianoni megemlékezésen mond beszédet) országjáró körutat jelentett be, célja az “alvó alapszervezetek” felélesztése. Az új elnök munkájához sok sikert kívánt Fenyvesi Zoltán leköszönő elnök.

Az MTI beszámolója némileg megkésettnek tűnik, hiszen a párt – közösségi oldalán – március elsejei bejegyzésként szerepel, hogy a

MIÉP megerősödve, egy összetartó új vezetéssel indul harcba a kisiklatott, valódi Magyar Rendszerváltozásért, Csurka István szellemiségét töretlenül követve!
A MIÉP a Magyarság Jóléti Rendszerváltozásáért Harcol!…
Mert „MAGYARORSZÁGOT MEG KELL MENTENÜNK!”…

Mindez úgy lehetséges, hogy a Magyar Igazság és Élet Pártja már február 26-án megtartotta a XX. Országos Gyűlését. Két éve riportra mentünk Tiszaeszlárra, ahol az egykori vérvádról, Solymosi Eszterről nem is halottak, de több portán is jobbikos zászlót lengetett a szél. Nagy Tibor akkor még „csak” polgármesterként azt mondta, ő soha nem volt jobbikos, a Fidesz sem vonzotta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik