Belföld

Rendőrautó borult fel Perbálnál – egy ember meghalt, többen megsérültek

Eddig tisztázatlan körülmények között történt baleset Pest megyében szombat reggel. Egy rendőrautó és egy kocsi ütközött össze a 102-es számú úton, Perbál és Tinnye között nem sokkal negyed 8 után.

A járőrkocsi felborult, utasa pedig olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt, sofőrjét pedig életveszélyes sérülésekkel szállítják kórházba. Őket a tűzoltók vágták ki a roncsok közül.A balesetben érintett másik autóban további két ember sérült meg – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a baleset áldozata egyenruhás-e, ám az életveszélyes sérült biztosan rendőr. Ennek kapcsán későbbre ígért tájékoztatást a rendőrség.

Az egyenruhások már megkezdték a helyszínelést, az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. Az arra közlekedőket visszafordítják.

Múlt hétfőn az M5-ös autópályán, Gyál határában történt tragikus baleset. Egy kamionsofőr – miközben a rádiót állítgatta – lesodródott a leállósávba, ahol az egyenruhások éppen igazoltattak. Egy a mindössze 23 éves rendőrnő a helyszínen belehalt sérüléseibe, kollégája pedig súlyosan megsérült, ahogy az autós is, akivel szemben épp intézkedtek. A 47 éves román férfi előzetes letartóztatásba került, ám a bíróság másodfokon úgy döntött, hogy kiengedi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik