Belföld

A Tények könyékig túrt a kutyaszarhelyzetbe

Hátulról közelített meg egy témát a TV2 műsora, ami még az ilyen témákat se húzza le a vécén.

Napi 50 tonnányit piszkítanak a fővárosi kutyák, ez évi 200 millió forintba kerül a fővárosi köztereseknek – rántotta le a leplet a Tények. A TV2 bulvárműsora végre fontos témát talált, alaposan körülszaglásztak hát kutyaürülék-ügyben.

Egy játszóteret megnéztek, hát ott nem volt szar, de a kerítés túloldalán több gumi is lapult. Szerencsére szakértőt is megkérdeztek, Szilárdi-Kovács Tibor, a Kutyabarát.hu alapítója a “kaki” szó felhasználásával arról beszélt,

hogy a kutyások és nem kutyások között a fent említett kutyakaki a fő gond, és hogy béke legyen, a kutyásoknak kéne ezt megoldani.

És akkor következett a nemzetközi példa: a szikár Liverpool, ahol akár 360 ezer forintnyi büntetést is kaphat, aki a flaszterra ürítteti ebét, de aki bemószerolja az ilyet, az adókönnyítést kaphat. Magyarországon 30-50 ezer forintos lehet a bírság.

Egy merész vágással ezután Kocsis Máté VIII. kerülete is kapott egy pirospontot a TV2-től, mivel ott évente felújítják a játszótereket, lecserélik a homokot. A végén kiderül, a kutya ürüléke fertőző.

FONTOS! A riportot sikerült úgy leforgatni, hogy elég sokszor mutatnak sokféle kutyaszart premier plánban, szóval akit taszít a “kaki” látványa, ne nézze meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik