Belföld

Kilépett pártjából Drotár Adrienn a hajdúszoboszlói tévének adott interjúja után

A Hajdúszoboszló Televízió nemrég készített interjút a Magyar Gazdák és Polgárok Pártjának országos alelnökével, Drotár Adriennel. A beszélgetés emlékezetes volt, olyan mondatok hangoztak el benne, mint:

Igazából nem azt képviseljük, a Torgyán József időszakát, de vannak benne azok az emberek, akik képviselik azt a részt. Igazából a programjaink is hasonló, lehet mondani, de nem az. Tehát teljesen más. Eltérő tőle.

A teljes interjút itt lehet megnézni.

Az interjú sok emberhez eljutott, előszőr a 444 írta meg, most pedig Drotár Adrienn a Borsnak nyilatkozott. A lapnak elmondta, a lejárató cikkek és gúnyolódások hatására kilépett a Magyar Gazdák és Polgárok Pártjából.

Névtelenül, arctalanul gyalázkodtak velem szemben, undorító megjegyzéseket tettek, pedig nem is ismernek. A párt eddig csak nekem került pénzbe és időbe, nem pénzkereseti célból léptem volna politikai pályára. Van vállalkozásom, nem ebből akarok megélni. Úgy gondoltam, ha van rá esély, hogy segítsek embertársaimon, akkor ezért a pártban tudok tenni valamit. Jó szándékkal kezdtem el

– mondta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik