Belföld

Új őrület a lottózókban, akár 3 milliárdot is kaszálhat

Új játék jelent meg a hazai fogadási és szerencsejáték piacon: a két állami fogadásszervező, a Szerencsejáték Zrt. és a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. megkezdte a Kincsem+ tuti játék értékesítését - tájékoztatta a Kincsem Nemzeti Kft. az MTI-t hétfőn.

Az okos gépi játék hétfőtől elérhető országszerte a 4500 lottózóban is.

A naponta játszható játékkal a várható jackpot 300 millió forint, de a nyeremény a szuper jackpotos napokon akár a 3 milliárd forintot is elérheti – ismertették a közleményben. Egy játék ára 600 forint.

A játékról

A Kincsem+ egy nemzetközi szervezésű, a világ 18 országában játszható lóversenyfogadási játék, amely számsorsolással van összekötve.

A terminál választja ki a megjátszott lovakat, a kiválasztás azonban nem teljesen véletlenszerű, az esélyesebb, sokak által fogadott lovak nagyobb valószínűséggel kerülnek a szelvényre.

A szelvény játékba küldésekor a kapott fogadószelvény tartalmazni fog egy véletlenszerűen adott, 1-3000 közti plusz számot.

A fogadó már abban az esetben is nyereményt ér el, ha az általa megjelölt 5 ló közül 3 ló a futam első három helyén végez a befutási sorrendjüktől függetlenül.

A futam közvetítése alatt kisorsolják a nyerő plusz számot.

Ha a játékos mindent eltalál, megnyerte a jackpotot.

Mint arról a napokban beszámoltunk, brutális méreteket ölt Magyarországon a szerencsejáték, tavaly a teljes árbevétel 44 százaléka sportfogadásból származott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik