Belföld

Ónos eső, havazás: elakadt és karambolozó járművek többfelé

Ahogy az várható volt, egyre több balesetről érkezik bejelentés a havazás illetve az ónos eső miatt. A tűzoltók jelenleg a követkő eseteknél, helyszíneken dolgoznak:

  • Három kocsi ütközött össze a IV. kerületi Fóti úton, a Káposztásmegyeri úthoz közel. A balesetben senki nem sérült meg. A főváros hivatásos tűzoltók dolgoznak a helyszínen, ahol egy sávon halad a forgalom.
  • Megcsúszott az úton, keresztbe fordult, majd elakadt egy menetrend szerint közlekedőbusz Gadányban, a Temető utcában. A busz utasai nem sérültek meg a balesetben. A böhönyei önkormányzati tűzoltók dolgoznak a helyszínen, ahol a busz félpályás forgalmi akadályt okoz.
  • Három kocsi csúszott egymásba a szekszárdi Ybl Mikós utcában. A városi hivatásos tűzoltók dolgoznak a járművek szétválasztásán. Az érintett szakaszon közlekedők forgalmi akadályra számíthatnak.
  • Megpördült az úton, majd egy fának csapódott egy kocsi Szentes és Szarvas között, a Kajánújfalunál. A kocsiban ketten utaztak, egyiküket a mentők könnyű sérülésekkel szállították kórházba. A szentesi hivatásos tűzoltók a jármű roncsolódása miatt feszítővágóval dolgoznak a helyszínen.
  • Megcsúszott az úton, majd az árokba csapódott és kidöntött egy kerítést egy kisteherautó a 84-es főút 19-es kilométerszelvényénél, Sümeg térségében. A sümegi önkormányzati tűzoltók megkezdték a jármű áramtalanítását, a műszaki mentést.

A katasztrófavédelem reggel már figyelmeztetett: továbbra is jelentős mennyiségű csapadék várható.

(Kiemelt kép: MTI)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik