Belföld

Kutyaólban is rejtegette megölt kisbabáját az érdi nő

Törölköző, három szemeteszsák, bevásárlószatyor, majd egy strandtáska, mindez maszkolószalaggal elkötve – ezekbe tette halott kisbabáját az a nő, akit januárban vettek őrizetbe a rendőrök, miután január 11-én megtalálták az újszülött holttestét. A Zsaru magazin azt írja, a nő először egy kerti szekrényben, majd egy üresen álló kutyaólban rejtegette a picit, akit a gyanú szerint születése után azonnal megölt.

Kiderült, a holttestre a nő anyja talált rá, miután rendet akart tenni a kutyaólban.

A ház lakói azt állították, hogy az ól már évek óta üresen állt, és senki nem értette, hogyan került oda egy csecsemő holtteste. A nő azonban kihallgatásakor összeomlott és bevallotta, hogy ő az anya, illetve, hogy gyermekét

egy bokor alatt, az utcán szülte meg.
Állítja: nem emlékszik, hogy a baba felsírt-e egyáltalán, ahogy arra sem, betömte-e a száját.

Ahogy arról beszámoltunk, a pici holttestére január 11-én, kedd este bukkantak rá Érden, a Törökbálinti úton. Az anyát – egy 37 éves nőt – alig egy nappal később, csütörtökön fogták el a rendőrök.

Fotó: MTI
Fotó: MTI

Az ügyészség egy nappal később részleteket közölt: eszerint a nő 2015 végén szülte meg egyedül a kisbabát. Amint a kislány felsírt, megfojtotta, majd a holttestét a házuk különböző pontjain rejtegette.

Forrás: Police.hu
Forrás: Police.hu

A nőt tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettével gyanúsítják, tettéért tíztől húsz évig terjedő szabadságvesztést, de akár életfogytiglant is kaphat, ha bűnösnek találják.

A nőt előzetes letartóztatásba helyezték.

Forrás: Police.hu
Forrás: Police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik