Belföld

Késes támadó a Teréz körúton – Videón a rablás

Elfogatóparancs alapján keresik a rendőrök azt a fiatalembert, aki csütörtök délelőtt telefonokat rabolt egy Teréz körúti üzletből. Délelőtt fél 11-kor lépett be a boltba, késsel hadonászott és kényszerítette az eladót, hogy készülékeket pakoljon egy táskába. Miután megkapta, amit akart, elviharzott.

Ezt a biztonsági kamera fel is vette:

Néhány órán belül sikerült azonosítani a gyanúsítottat, aki a rendőrség tájékoztatása 26 éves, és Juhos Sándor Botondnak hívják.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága 01060/254/2017. bűnügyi számon indított nyomozást felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett miatt, és elfogatóparancsot adott ki az ismeretlen helyen tartózkodó 26 éves Juhos Sándor Botond ellen. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-8141 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Olvasói sztorik