Belföld

Megvette ezt a körömgyilkos IKEA strandszéket? Azonnal vigye vissza!

Az IKEA arra kér mindenkit, hogy amennyiben 2017 előtt vásárolt MYSINGSÖ strandszéket, vigye vissza a terméket a legközelebbi IKEA áruházba, ahol visszakapja a teljes vételárát.

A strandszék levehető huzatának mosása után – amennyiben a termék újra összeszerelése helytelen módon történik – felmerül a leesés, illetve az ujjak becsípődésének kockázata. Az IKEA öt olyan esetről értesült, amikor a nem megfelelő összeszerelés miatt a MYSINGSÖ strandszékek használat közben összedőltek. Mind az öt esetben ujjsérülés történt, ebből három baleset körömsérüléssel járt. Az említett sérülések Finnországban, Németországban, az Egyesült Államokban, Dániában, illetve Ausztráliában történtek.

Az IKEA a balesetekről értesülve teljes körű vizsgálatot kezdeményezett,

mely eredményeinek ismeretében módosítottuk a termék szerkezetét, tovább csökkentve ezzel a helytelen összeszerelés és az abból fakadó balesetek előfordulásának kockázatát.

A termékek cseréjéhez, illetve a teljes vételár visszatérítéséhez nem szükséges a vásárlást igazoló blokk bemutatása. További részletek elérhetők a www.IKEA.hu weboldalon vagy az ingyenesen hívható +36-1-460-31-60-as telefonszámon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik