Belföld

Autók tucatjai törtek össze a 4-esen – fotók a helyszínről

Egy betegszállító is érintett abban a balesetsorozatban, amely hétfőn történt a 4-es főúton, és két tömegbaleset is történt az érintett szakaszon – derült ki a katasztrófavédelem keddi tájékoztatásából. A 70-es és a 78-as kilométer között ütközött össze több jármű a rossz látási viszonyok és a csúszós út miatt. Egész pontosan a

  • A 70-es kilométernél két kamion keresztbe fordult, forgalmi akadályt okoztak.
  • Tőlük ötszáz méterre hat kocsi ütközött össze, egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett.
  • A 73-as kilométernél két autó, egy kamion és egy betegszállító jármű csúszott egybe. A betegszállítóban három utas és az autóban utazó egy ember megsérült, de egyikük sem súlyosan.
  • A 72-es kilométernél teherautó hátuljába csapódott egy kocsi, itt utóbbi jármű sofőrje szenvedett sérüléseket.
  • Röviddel később egy kisteherautó ütközött össze egy autóval, de nem esett baja senkinek.
  • A 71-es kilométernél négy teherautó, hat kocsi és kettő kisteherautó rohant egymásba, két ember szenvedett könnyebb sérüléseket.
  • A 75-ös kilométernél két kamion ráfutásos balesetet szenvedett. Az ütközés következtében az egyik teherautó sofőrje a roncsba szorult. Őt a ceglédi hivatásos tűzoltók feszítővágó és nyomóhengerek segítségével szabadították ki. A sofőr súlyos sérüléseket szenvedett.
  • A 76-os és a 78-as kilométereknél autók csúsztak az árokba, személyi sérülés nem történt, a szolnoki hivatásos tűzoltók végezték el a műszaki mentési feladatokat.

A sorozatos balesetek ideje alatt a rendőrség a főút érintett szakaszát lezárta a forgalmat elterelte.

A helyszínen fotók készültek:

Galéria
Fotó: PMKI Cegléd HTP

A főúton történt ütközésekkel párhuzamosan a 40-es úton is történt baleset. A 27-es kilométernél egy terepjáró ütközött össze egy autóval, amelyben ketten utaztak és mindketten könnyebb sérüléseket szenvedtek. A lezárt főutat a kora délutáni órákban nyitották meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik