Belföld

Hét és fél évet kapott a kislányt pornónézésre kényszerítő hevesi férfi

A Debreceni Ítélőtábla kedden, zárt ülésen döntött annak a férfinak az ügyében, aki a vád szerint hónapokon át molesztált egy kislányt Tarnaszentmiklóson. Végül folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntettében és kiskorú veszélyeztetésének bűntettében találták bűnösnek, és a tábla úgy döntött – szemben a korábbi ítélettel – hogy nem bocsátható feltételesen szabadlábra. Egyebekben helybenhagyta az Egri Törvényszék ítéletét – tájékoztatta a 24.hu-t a Debreceni Ítélőtábla.

 Ahogy arról beszámoltunk, első fokon tavaly szeptemberben született döntés. Az ítélet a fentieket leszámítva tehát most is ugyanaz, mint akkor: hét év hat hónap fegyház és nyolc év közügyektől eltiltás.

A vád szerint a különös visszaesőnek számító férfi 2013 ősze és 2014 januárja között molesztálta a kislányt, aki rendszeresen járt élettársához korrepetálásra. A gyerek segített az állatok gondozásában, ezt használta ki. Akkor közeledett hozzá, amikor a párja elment otthonról, vagy a ház körül dolgozott ő is. A vádiratban az áll, hogy a férfi

“legalább 10 alkalommal az interneten keresztül pornográf  filmeket és fényképet nézetett a kislánnyal. Közben előfordult, hogy a maga mellé ültetett sértett combját simogatta, meztelenre vetkőzött, és felszólította a sértettet, hogy fogja meg a nemi szervét. Mivel a sértett ezt nem tette meg, a vádlott a sértett kezét erővel húzta magához”

A gyerek erre nem volt hajlandó, a férfi ilyenkor erővel húzta oda magához. A vádlott tagadta, hogy bűnös, részben ezért nem emelkedett jogerőre a korábbi döntés, részben pedig azért, mert az ügyész azt akarta, hogy mondja ki a bíróság bűnösnek kiskorú veszélyeztetésében, ami másodfokon meg is történt.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik