Belföld

Nagyon durva videó jött ki a kamion horrorbalesetéről az M1-es autópályán

Elég nagy baleset volt szombaton délután az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 47-es kilométerszelvénynél. Egy teherautó az oldalára borult, miután átszakította a belső szalagkorlátot. A pálya Budapest felé vezető oldalát egészen késő estig lezárták.

A Kemma most arról ír, hogy egy arra járó autós az egész balesetet felvette. 

Közben kaptunk egy üzenetet, amiből kiderül, hogy nem autós, hanem egy másik kamionos vette fel a videót.

A videón látszik, hogy a kamion fokozatosan dőlt az oldalára, és az is, hogy a videózó autós majdnem neki is hajtott, amikor a szalagkorlátot átszakítva feltűnt előtte.

A fennakadásról egy olvasónk írt nekünk:

Mi 1,5 órát álltunk 1 km-re ettől a balesettől, azt hittük, hogy intenzív mentés folyik, pedig dehogy! A mentő fél óra alatt elvitte a szerencsétlen sofőrt – láttuk amint Tatabány felé száguldott -, de azután miért nem engedték a láthatóan szabadon maradt két sávon a forgalmat még egy órán át, megindulni. Fontoskodó rendőrség (4 kocsival is kivonultak) egy sávot csak ők parkolásukra lefoglaltak – de semmi forgalomirányítás nem volt. Tűzoltó is gyorsan a helyszínen volt, de a kamion “megtette azt a szívességet”, hogy teljesen kicsúszott az útról, tehát nagyon vonszolni sem kellett. Olajnak meg nyoma sem volt.

 

Az emberek teljes semmibevétele a rendőrség részéről!!! Másfél óra fagyoskodás, éhezés, wc nélkül és még betegek is voltunk. Sajnáljuk a szerencsétlent, minden megtörtént az ő megmentésére (fél óra alatt), de ami aztán még egy órán át történt az a rendőri fontoskodás és önkényeskedés. Teljesen érthetetlen!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik