Belföld

Erősen vérző embert mentettek meg a rendőrök

Besenyszögi otthonában láttak el egy 42 éves, erősen vérző férfit a rendőrök, majd kórházba indultak vele – olvasható a rendőrség honlapján.

A lakásában vérző férfi pénteken este kért segítséget a rendőrségtől. A sérült a helyszínre érkező körzeti megbízottaknak elmondta, az áramszünet miatt sötét volt otthonában, belenyúlt a szobaajtó törött üvegébe és megvágta a jobb karját.

A körzeti megbízottak látták, a csukló közeli seb erősen vérzik, a vér átitatta a hevenyészve rátekert kötést. A rendőrök nyomókötést tettek a négy centiméter hosszúságú vágásra, és értesítették a mentőszolgálatot.

A mentők jelezték, jelentős pillanatnyi leterheltségük, és az erős havazás miatt nehezen járható utak miatt várhatóan csak hosszabb idő alatt tudnak eljutni a településre, ezért a rendőrök a szolgálati gépjárművel indultak a sérülttel a szolnoki kórházba. Rövidesen Szolnok belterületén találkoztak az eléjük irányított mentőkkel, akiknek átadták a férfit.

A rendőrség tevékenység-irányítói értesítették az áramszolgáltatót az áramszünetről, a közútkezelőt pedig az útviszonyokról.

(A kiemelt kép illusztráció)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik