Belföld

Az egész ország keresi, de már megvan az eltűnt kislány

Jelenleg fél Magyarország a 13 éves I. Anna Sárát keresi a police.hu-ra hivatkozva, holott a rendőrség honlapjáról már rég eltűnt a felhívás. Ez pedig csak egyet jelenthet: Anna Sára szerencsésen megkerült.

Ennek ellenére – már az “üres” police.hu-s linkre hivatkozva – folyamatosan jelennek meg a cikkek a lány eltűnéséről. Valóban érdekes, mert körülbelül három méter alatt veszett nyoma.

Keresztapjával töltötte a péntek estét, és este 11-re a keresztapja haza is vitte. De miután elbúcsúztak a Bajcsy-Zsilinszky úton, annak a háznak a kapujánál, ahol a lány családja lakik, Anna Sára nem ment fel a lakásba, és azóta sem tudni róla semmit – így a közlemény, ami hangsúlyozzuk, már nem érvényes.

A rendőrség sajtóosztályától megtudtuk, Anna Sárát eltűnése után körülbelül fél órával meg is találták. A részletekről viszont nem adtak felvilágosítást, így nem tudjuk meg, mit történt vele míg azt hitték nyoma veszett, illetve “magától” ment-e haza.

A rendőrség mindenesetre hangsúlyozta: ha egy közleményt levesznek a police.hu-ról, vagyis ha ezt látjuk, akkor az azt jelenti: a felhívás már nem aktuális.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik