Belföld

Baleset baleset hátán, sérültek az utakon

Több baleset is történt a Földeákot Makóval összekötő út 22-es és 23-as kilométere között péntek délelőtt. A helyszínen a makói hivatásos tűzoltók  dolgoznak, akik szerint az egy kilométer hosszú szakaszon nem lehet közlekedni az úton, négy autó az árokba csúszott, egy ráfutásos balesetben pedig egy ember súlyos sérüléseket szenvedett.

Szeged és Kübekháza között keresztbe fordult az úttesten egy busz. A jármű eleje az út menti fáknak ütközött. A műszaki mentést végző szegedi hivatásos tűzoltók kivágják a fákat, majd ha szükséges, csörlő segítségével visszaállítják az autóbuszt az úttestre. A jármű utasait egy másik autóbusszal szállították tovább.

Az M31-esen szalagkorlátnak ütközött egy kisteherautó a gödöllői lehajtónál. A sofőr megsérült a balesetben, a gödöllői hivatásos tűzoltók segítenek őt kiemelni a roncsból a mentőknek. Egy sávon folyamatosan halad a forgalom az érintett útszakaszon.

Kálozon egy kamion borult fel, a teljes rakománya az úttestre került.

Ahogy arról beszámoltuk, a 4-es főúton halálos baleset történt. Egy teherautó és egy kisbusz ütközött, a balesetben egy ember meghalt.

A Közútkezelő mindenkit arra kért, ha teheti, ne induljon útnak, miután az Országos Meteorológia szolgálat narancssárga riasztást adott ki hajnalban ónos eső miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik