Belföld

Valami nagyon undorítót talált egy anyuka a gyereknek szánt tescós csirkemellben

Darabolás közben fedezte fel a Balatonfüreden vett húsban lévő furcsa valamit. Horrorfilmek jutnak róla az ember eszébe.

Iszonyatos látvány fogadott egy kismamát, amikor a balatonfüredi Tescóból hazaérve nekiállt elkészíteni a hipermarketben vásárolt csirkemellet. A hús feldarabolása közben ugyanis valami szuperundorító dolog bukkant elő. Mindenki készüljön fel, mert leírhatatlan, amit látni fog a nő Facebook-oldalán megosztott fényképen.

Greff Szandra a hozzászólásokban elmondta: a megvásárolt csontos csirkemell – azt a valamit leszámítva – szép volt, a bőre is rendben volt és semmi olyan furcsa szagot sem árasztott, ami arra utalt volna, hogy valami baja van. Legjobban egyébként az dühítette fel, hogy a 7 hónapos kisfiának is akart adni belőle.

Az anyuka a csirke miatt felkereste az ÁNTSZ-t, a NÉBIH-et, a fogyasztóvédelmet, az állategészségügyet, és „mindent amit lehet”, de elmondása szerint csak panaszt tehetett. Aminek annyi a következménye, hogy „vesznek ők is egy csirkét a Tescóban”. Illetve sok pénzért laboratóriumban bevizsgálják a csirkemellet.

A kommentelők közül többen is azt mondták, hogy egy bakteriális fertőzés okozta a furcsa elváltozást.

Ha az olvasóink közül valaki találkozott már ilyennel, akkor ugyan már árulja el, MI EZ?

(ui. Közben a szerkesztőség tagjai közül többen is jelezték, egy ideig képtelenek lesznek akár csak még ránézni is a csirkehúsra)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik