Belföld

Ismét nekirugaszkodik Orbán kifütyülésének az Együtt

Február 2-án ismét füttykoncertet rendezünk Orbán Viktornak. Ezúttal ott lesz vele Vlagyimir Putyin orosz elnök is, akitől a magyar miniszterelnök szorgalmasan tanulja az illiberális kormányzást, a civilek vegzálását, a sajtószabadság korlátozását, a lopást, a családi vagyon gyarapítását – mutatja be eseményét az Együtt annak Facebook-oldalán. Mint ismert, egyszer már megpróbálták kifütyülni a miniszterelnököt a Kossuth téren, akkor ebből közelharc pattant ki.

Mint írják:

Tüntetünk, sípolunk az Orbán−Putyin-szövetség ellen. Mert a mi szövetségesünk és jövőnk Európa, nem pedig az elnyomó, putyini Oroszország. Nem tűrjük, hogy Orbán Viktor még jobban kiszolgáltassa Magyarországot Oroszországnak. Nem tűrjük, hogy Orbán Viktor a magyar nemzeti érdekekkel ellentétben Európával szembe vezesse hazánkat! Gyere az Alkotmány utca-Kossuth tér sarkára február 2-án 18.00 órára!

A rendezvényen felszólal: Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke, Szelényi Zsuzsanna, az Együtt országgyűlési képviselője ás Juhász Péter, az Együtt alelnöke.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik